Wie ben ik?

Hallo, Ik ben Zoya.

Ik ben al mijn hele leven passioneel bezig met gezondheid van lichaam en geest.

Na het beëindigen van mijn studies pedagogiek aan de universiteit van Vinnitsya ( Oekraïne) ben ik me gaan verdiepen in de natuurlijke bewegingen en versterken van het menselijk lichaam volgens de Pilates methode.

Na verschillende opleidingen, stages en hard werken, heb ik het statuut van gecertificeerd lesgever en bewegingscoach behaald

Ik had gedurende meer dan 10 jaar had de leiding over de fitnessclub Atlant in mijn thuisstad Vinnitsya, met meer dan 25 lesgevers en 5.000 actieve leden. Tijdens die periode ben ik de lessen Pilates & Step altijd zelf blijven geven.

Vanaf 2012 ben ik een nieuw hoofdstuk gestart met mijn eigen Studio Zoya in België. Zo heb ik me nog meer kunnen toeleggen op mijn passie : een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ik vond het ook steeds leuk om mijn kennis en passie door te geven. Zo heb ik meer dan 10 leerlingen opgeleid tot gecertifieerd Studio Zoya Pilates Coach.

De Pilates methode evolueert, en ook ik ben me steeds blijven verder ontwikkelen. Via opleidingen, seminaries en conventies in binnen- en buitenland. Zo ben ik me gaan toeleggen op Polestar Pilates, een nieuwe Pilates methode die de meest recente medische inzichten combineert met een holistische aanpak. Ik ben ook opgeleid in relaxatietherapie en yoga.

Met mijn brede opleiding bied ik ook specifieke revalidatielessen aan voor de behandeling van o.m. golferselleboog, rugproblemen, hyperventilatie.