Wie ben ik

215598_101136843306877_6354470_n

Wie ben ik?

Afkomstig uit Vinnitsa, Oekraïne en heeft als kind en tiener nog in het sovjet regime van de USSR geleefd. Het regime dat bekend stond om zijn strenge discipline op het vlak van gezondheid en beweging.

Na het beëindigen van haar studies pedagogiek aan de universiteit van Vinnitsa is Zoya zich gaan verdiepen in het bestuderen van de natuurlijke bewegingen van het menselijk lichaam en dan voornamelijk in het gezond en versterkend bewegen.

De Pilates methode lag voor de hand en na verschillende opleidingen, stages en hard werken heeft Zoya het statuut van gecertificeerd lesgever en bewegingscoach verkregen.

Het regelmatig volgen van seminaries en conventies in binnen- & buitenland dragen nog steeds bij tot de kunde en kennis van vandaag.

Gedurende meer dan 15 jaar heeft Zoya de leiding gehad over fitnessclub Atlant (UKR) met meer dan 35 lesgevers en 10,000 actieve leden. De lessen pilates & step heeft ze echter altijd voor zichzelf gehouden.

Over Studio Zoya

Sinds 2012 is Zoya actief in België met dezelfde gedrevenheid en motivatie om iedereen op een gezonde en verantwoorde manier te laten bewegen. Versterkend en tegelijkertijd ontspannend.

 Studio Zoya werd officieel actief in de zomer van 2013 en sindsdien worden de lessen pilates gretig gevolgd door een steeds toenemend aantal “aanhangers”. De trainingen gaan voornamelijk door op 4 verschillende locaties.

 Een persoonlijke aanpak met aandacht voor elk individu staat centraal als credo; een korte en duidelijke communicatielijn met alle deelnemers vormt de ruggengraat voor het wederzijds respect tussen lesgever en deelnemer.

Wilt u graag lessen volgen?

Studio Zoya geeft Pilates in Mechelen en Hofstade.